Eski sevgilisi le birlikte arkadaşını vahşice öldürdü

Aydın ilinde yer alan Efeler ilçesi içerisinde, parkta karşılaşmış olduğu eski sevgilisiyle beraber erkek arkadaşını yanında yer alan silahla vurup öldürmüş olan zanlı tutuklandı.

Eski sevgilisi le birlikte arkadaşını vahşice öldürdü


Aydın ilinde yer alan Efeler ilçesi içerisinde, parkta karşılaşmış olduğu eski sevgilisiyle beraber erkek arkadaşını yanında yer alan silahla vurup öldürmüş olan zanlı tutuklandı. Aşk ihanetinden dolayı cinayeti işlemiş olduğunu ileri süren zanlı, pişman bir durumda bulunduğunu ifade etti.

Efeler ilçesinde yer alan Cumhuriyet Mahallesi  içerisindeki Nevzat Biçer Parkı’nda gerçekleşen söz konusu bu olay esnasında; aşırı  bir şekilde alkollü durumda bulunduğu ileri sürülen M. G., yoldan geçtiği esnada eski sevgilisi  olan Merve Kotan (20) ile birlikte Ekim Türkmen (22)'i parkın içinde oturdukları esnada gördü. Meydana gelen küçük bir tartışmanın sonrasında üstünde taşımış olduğu silaha elini atan M. G., Kotan ile birlikte erkek arkadaşı  olduğu açıklanan Türkmen’e pek çok kez ateş etmiş oldu.

Silah seslerininin üzerine mahalleli tarafından yapılan ihbarlardan hemen sonra söz konusu bölgeye polis ekipleri ile birlikte sağlık ekipleri yönlendirildi. Sağlık personelleri ise Merve Kotan ile birlikte Ekim Türkmen’in yaşamını yitirmiş olduğunu tespit etti. Yaşamını yitirmiş olan 2 tane gencin cansız durumdaki bedenleri otopsi yapılması amacıyla Aydın Devlet Hastanesi'nin morguna götürüldü. Olayın hemen sonrasında bölge içerisinde çok daha geniş çaplı  bir inceleme başlatmış olan polisler, şüpheli olan M. G.’yi suç aleti ile beraber yakaladı ve gözaltına almış oldu.

Suçunu açık bir şekilde itiraf etmiş olan M. G.,  sonrasında ise çıkartıldığı nöbetçi mahkeme tarafından tutuklandı ve Aydın E Tipi Kapalı Cezaevine yollandı.

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.