Dehşet aracın kamerasına yansıdı

Antalya ilinin Kemer ilçesi içerisinde minibüsün çarpmış olduğu halk midibüsünün devrilmiş olduğu anlar güvenlik kameraları tarafından  da an be an kayıt altına alındı.

Dehşet aracın kamerasına yansıdı


Antalya ilinin Kemer ilçesi içerisinde minibüsün çarpmış olduğu halk midibüsünün devrilmiş olduğu anlar güvenlik kameraları tarafından  da an be an kayıt altına alındı. 7 kişinin yaralanmış olduğu kaza esnasında yaşanmış olan korkuyla birlikte panik anları ise araç içinde yer alan kameraya yansıdı.

Kaza ise, geçmiş olduğumuz 8 Şubat tarihi içerisinde Antalya Kemer'de Kiriş Mahallesinin sınırlarında D-400 Karayolu üzerinde gerçekleşti. Kumluca ilçesinden Antalya iline seyir halinde bulunan Deniz Çulhalı idaresinde olduğu açıklanan 31 GB 591 plakasına sahip minibüs, ıslak zemin üzerinde kontrolden çıkarak aynı yöne doğru seyir halinde bulunan Savaş Söylemez idaresinde bulunan 07 K 2527 plakasına sahip halk midibüsüne yan taraftan çarptı. Çarpmanın etkisi ile birlikte minibüs yoldan çıkarak savrulurken içerisinde şoförle beraber 11 kişinin yer aldığı midibüs yol üzerinde ters döndü ve devrildi. Seyir durumundaki öteki yolcuların ihbarda bulunması üstüne olayın yaşandığı yere çok  fazla sayıda ambulans ile birlikte kurtarma ekipleri sevk edildi. Minibüs içerisinde yer alan 3 kişi gerçekleşen bu kazadan yara almadan kurtulmayı başarırken devrilmiş olan halk midibüsünde yer alan 7 kişi ise yaralandı. İtfaiye ile birlikte sağlık ekiplerinin tarafından çıkartılmış olan yaralılar ilk müdahalelerinin yapılmasının hemen sonrasında Kemer’de yer alan hastanelere kaldırıldılar. Araç şoförleri polis ekipleri tarafından ifadeleri alınmak amacıyla karakola götürüldüler. 

 

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.