LG şirketinin Q9 One modeli resmi bir şekilde duyuruldu

Güney Kore asıllı teknoloji devlerinden biri olan LG şirketi, Q serisinde yer alan en yeni modeli olarak öne çıkan LG Q9 One modelini resmi bir şekilde tanıttı.

LG şirketinin Q9 One modeli resmi bir şekilde duyuruldu


Güney Kore asıllı teknoloji devlerinden biri olan LG şirketi, Q serisinde yer alan en yeni modeli olarak öne çıkan LG Q9 One modelini resmi bir şekilde tanıttı. Çentik bulunan tasarımı ile birlikte kullanıcılara fazlasıyla yüksek bir ekran ve gövde oranı sunabilen bu özel cihaz, QHD+ ekranıyla birlikte de özellikle videoyla birlikte oyunlarda üst düzeyde bir görüntü kalitesi sağlamayı başarmış oluyor.

Kutusundan Android Pie isimli yeni işletim sistemi ile beraber çıkmış olan LG Q9 One isimli cihaz, isminden de çok iyi bir şekilde anlaşılabilecek olduğu gibi Android One platformu içerisinde yer alan özel bir cihaz. Q9 One isimli modelin tek bir tane arka kamerası ve bahsi geçen bu arka kameranın alt kısmına konumlandırılmış halde fiziksel bir tane parmak izi tarayıcısı yer almakta. Bu  söz edilen tarayıcı aynı zaman içerisinde Google Asistan’ı uyandırabilmek amacıyla da kullanılmakta.

Lansmanı ise Güney Kore içerisinde gerçekleşmiş olan LG Q9 One isimli modelin tam olarak hangi pazarlar içerisinde satışa sunulacak olduğu konusunda bir bilgi yer almasa bile şu anda sadece LG şirketinin anavatanında satışa çıkartılacağını söylesek yanlış olmaz. Cihazın yerel olarak satış fiyatı da yaklaşık 2.815 Türk Lirası şeklinde açıklandı.
 

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.