Demet Özdemir ve Oğuzhan Koç evliliğinde çatırdamalar başladı, ünlü çift boşanmanın eşiğinde!

Başarılı oyuncu çift Demet Özdemir ve Oğuzhan Koç'un ayrılık haberleri magazin gündemine bomba gibi düştü. Ünlü çiftin evliliğinde sorunlar olduğu Demet Özdemir'in bir süre önce yaşanılan bir tartışma sonrası evi terk ettiği öğrenildi.

Demet Özdemir ve Oğuzhan Koç evliliğinde çatırdamalar başladı, ünlü çift boşanmanın eşiğinde!

Geçen ağustos ayında görkemli bir düğünle evlenen ünlü çifti Demet Özdemir ve Oğuzhan Koç’un evliliklerinde yaşanan sıkıntılar magazin dünyasının gündemine düştü. Yaşanılan bir tartışmanın büyümesi üzerine Demet Özdemir, eşiyle eve dönmek yerine yakın dostu Saadet Özsırkıntı’nın evine gittiği öğrenilmişti.
Gerginliğin bitmesinin ardından barışan çiftin tartışmları bitmek bilmedi, yeniden tartışma yaşayan ikiliden Özdemir evi terk etti.Yaşanılan tartışmanın boşanmaya kadar gidebileceği konuşulıuyor. 


Kaynak: Beyaz Haber Ajansı (BHA)

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.