CHP'li belediye başkanları adaylık için istifa istedi, Kemal Kılıçdaroğlu engel oldu!

CHP'li iki belediye başkanı yaklaşan seçimlere milletvekili aday adayı olarak katılmak için istifa etmek istedi. Kulislerden sızan habere göre CHP'li Kırıkkale ve Ardahan belediye başkanları da aday adaylığı için istifa etme kararı aldı. Ancak CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun bu istifaları veto ettiği iddia edildi.

CHP'li belediye başkanları adaylık için istifa istedi, Kemal Kılıçdaroğlu engel oldu!

Yaklaşan seçimlerler birlikte kulislerde hareketlilik başladı. Milletvekili aday adayı olmak isteyenler istifalarını verirken siyasi partilerin merkezlerinde trafik başladı. CHP kanadında da aday adaylığı için başvurular yoğun bir şekilde devam ediyor.

Son alınan habere göre CHP'li Kırklareli Belediye Başkanı Mehmet Siyam Kesimoğlu ve Ardahan Belediye Başkanı Faruk Demir'in de milletvekili aday adayı olmak için istifa etmek istediği öne sürüldü. Ancak kulislerde konuşulanlara göre CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu bu istifa taleplerini veto ettiği öğrenildi.
 


Kaynak: Beyaz Haber Ajansı (BHA)

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.