Denizli'de işlenen kadın cinayeti! 15 yaşındaki kızının gözleri önünde eşi tarafından vahşice katledildi

Denizli'de akşam saatlerinde yaşadıkları evde tartışmaya başlayan karı kocanın sözlü tartışması yerini kavgaya bıraktı. Kavganın büyümesi ile gözü dönen 50 yaşındaki Hıdır Tutal, 47 yaşındaki eşi Arzu Tutal'ı evde bulunan silahla defalarca ateş açarak öldürdü. Sonrasında olay yerine polis ekipleri gelmek üzereyken cani koca aynı silahla kendi kafasına sıkarak intihara teşebbüs etti. Talihsiz kadın olay yerinde hayatını kaybederken, kocası ağır yaralı olarak hastaneye kaldırıldı. Olay anından evde bulunan 15 yaşındaki kızları ise tanık olduğu vahşet sonrası sinir krizi geçirerek gözyaşlarına boğuldu.

Denizli'de işlenen kadın cinayeti! 15 yaşındaki kızının gözleri önünde eşi tarafından vahşice katledildi

Edinilen bilgiye göre cinayet,  Denizli’nin Merkezefendi İlçesi İncilipınar Mahallesi’nde bir apartmanda yaşandı.

Bir tekstil firmasında çalışan Arzu Tutal ile eşi Hıdır Tutal arasında çıkan sebebi henüz bilinmeyen bir tartışma giderek büyüyerek yerini kavgaya bıraktı. Kavga eden ikiliden koca Hıdır Tutal evde bulunan bir silahla eşi Arzu Tutal’e defalarca atesş ederek yaraladı. Kanlar içinde kalan kadın yere yığılırken, Hıdır Tutal aynı silahla kendi başına da ateş ederek hayatına son vermek istedi.. 
Binadan gelen silah seslerini duyan mahalle sakinleri polis ekiplerini arayarak yardım istediler. Yapılan ihbarlar üzerine olay yerine intikal eden ekipler yaptıkları ilk müdahale sonucu talihsiz kadının hayatını kaybettiğini tespit ederken, ağır yaralı olan Hıdır Tutal ise yapılan ilk sağlık müdahalesinin ardından tedavisinin devamı için hastaneye kaldırılırken, sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu öğrenildi.
Olay anında evde bulunan 15 yaşındaki kızları ise babasının odanın kapısını kilitlemesi nedeniyle engel olamadığını sinir krizi geçirerek gözyaşları içinde anlattı

Arzu Tutal’ın cansız bedeni ise otopsi yapılmak üzere adli tıp morguna kaldırılırken, olayla ilgili inceleme ve soruşturma başlatıldı.


Kaynak: Beyaz Haber Ajansı (BHA)

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.