Ünlüler dünyasından siyasi kimlikler gün yüzüne çıkmaya devam ediyor, ünlü şarkıc desteklediği partiye üye olduğunu paylaştı!

Yaklaşan seçimlerle birlikte sanat dünyasından ünlü isimler desteklediği siyasi isimleri ve partileri paylaşmaya devam ediyor. Ünlü şarkıcı Ufuk Beydemir ile oyuncu eşi İpek Filiz Yazıcı, Memleket Partisi'ne katıldığını sosyal medya hesaplarından takipçileriyle paylaştılar. Memleket Partili Caner Çakır, sosyal medya hesabından çiftle fotoğraf paylaşarak "Hoş geldiniz" dedi. Caner Çakır, sosyal medya hesabından çiftle fotoğraf paylaşarak "Hoş geldiniz" ifadelerini kullandı.

Ünlüler dünyasından siyasi kimlikler gün yüzüne çıkmaya devam ediyor, ünlü şarkıc desteklediği partiye üye olduğunu paylaştı!

Geçtiğimiz günlerde yapmış olduğu paylaşımda  "İkinci bir şans verilirse bu sefer hayal kırıklığı değil, umut olabileceğine ve iyi işler başarabileceğine inanıyorum. Artık millet olarak son şansımız" diyerek Muharrem İnce'yi desteklediğini söyleyen Beydemir ile eşi Yazıcı, Memleket Partisi'ne katıldığını duyurdu.
 Bu gelişmeyi sosyal medya hesabından bir kare paylaşarak duyuran Memleket Partili Caner Çakır, "Sanatçılarımız Ufuk Beydemir ve İpek Filiz Yazıcı partimize katıldılar hoş geldiniz" ifadelerini kullandı.
 


Kaynak: Beyaz Haber Ajansı (BHA)

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.