Deprem bölgesi beşik gibi sallanmaya devam ediyor, Malatya'da iki büyük deprem daha yaşandı!

Yaşanılan büyük depremler sonrası artçı sarsıntılar aralıksız devam ediyor. Malatya'da sabaha karşı iki deprem daha meydana geldi. Pütürge ilçesinde saat 04.34'te 4,7 büyüklüğünde ve yeniden aynı yerde saat 05.13'te de 4,5 büyüklüğünde bir deprem daha meydana geldi. Sarsıntıyı hisseden vatandaşlar kendilerini sokağa atarken büyük korku yaşadılar.

Deprem bölgesi beşik gibi sallanmaya devam ediyor, Malatya'da iki büyük deprem daha yaşandı!

Kahramanmaraş merkezli afetler sonrası bölgede artçı sarsıntılar devam ediyor. Binlerce artçı sarsıntının yaşandığı bölgede son olarak dünMalatya'nın Pütürge ilçesinde saat 04.34'te 4,7 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Depremin yaklaşık 10 kilometre derinlikte olduğu tespit edildi. 
Bu sarsıntının üzerinen çok geçmeden aynı ilçede saat 05.13'te de 4,5 büyüklüğünde bir deprem daha meydana geldi. Depremin 8 kilometre derinlikte olduğu belirlendi.
 Afad'dan yapılan açıklamada, "Malatya ilimizin Pütürge ilçesinde meydana gelen 4.7 büyüklüğündeki artçı deprem sonrasında, an itibarıyla olumsuz bir durum bulunmamaktadır. Saha tarama çalışmaları devam etmektedir. Etkilenen vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimizi sunarız" ifadelerine yer verildi.


Kaynak: Beyaz Haber Ajansı (BHA)

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.