Deprem bölgesi beşik gibi sallanmaya devam ediyor, vatandaşlar tedirgin!

Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından bölgede binlerce artçı sarsıntı meydana gelmeye devam ediyor. Uzmanların beklenen bir durum olarak değerlendirdiği artçılardan biri de sabaha karşı Kahramanmaraş'ta meydana geldi İki depremle sarılan kentte önce 3.5 hemen ardından 4.1 büyüklüğünde deprem yaşandı.

Deprem bölgesi beşik gibi sallanmaya devam ediyor, vatandaşlar tedirgin!

Yaşanılan afet sonrası yaralar sarılmaya çalışılırken bölgede binlerce kuvvatli artçı deprem meydana geliyor.Son olarak dün sabaha karşı Kahramanmaraş Göksun İlçe'sinde iki deprem yaşandı. 

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığının (AFAD) paylaşmış oldukları verilere göre, merkez üssü Kahramanmaraş'ın Göksun ilçesi olan 3.5 şiddetinde deprem oldu. Bunun hemen ardından ise 4,1 büyüklüğünde bir deprem daha meydana geldi. Sabaha karşı 04.41'de meydana gelen depremin 7 kilometre derinlikte olduğu belirlendi.
Depremi hisseden vatandaşlar büyük endişe yaşadı. 


Kaynak: Beyaz Haber Ajansı (BHA)

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.