Şeyma Subaşı'nın hayatını görmek isteyenler bir bedel ödeyecek, sosyal medya paylaşımlarına abonelik ücreti uyguladı!

Yaptığı paylaşımlarla gündemden düşmeyen Şeyma Subaşı sevgilisi Mohammed Alsaloussi ile evlilik hazırlığı yapıyor. Yeni bir karar alan Subaşı dikkatleri çekmeyi başardı, bundan sonra özel hayatını izlemek isteyen takipçilerden aylık abonelik ücreti alacak.

Şeyma Subaşı'nın hayatını görmek isteyenler bir bedel ödeyecek, sosyal medya paylaşımlarına abonelik ücreti uyguladı!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla dikkat çeken ve gündemden düşmeyen Şeyma Subaşı bu kez de aldığı kararla gündem yarattı.Subaşı, bundan sonra belli bir miktar karşılığında özel hayatıyla ilgili paylaşımlar yapacak.
Bu uygulamayı Türkiye'de kullanan ilk isim ise Şeyma Subaşı olurken, "Seyahatlerimden ve hayat yolculuklarımdan daha fazlasını görmek için" diyerek takipçilerine aboneliğe çağıran Şeyma Subaşı'nın özel hayatını takip etmenin aylık bedeli ise 60.99 TL.olduğu öğrenildi.

 Düğün yapmaya hazırlanan Subaşı,abonelerinin dışındaki takipçileriyle  gelinlik ve diğer düğün detaylarını sosyal medya hesabından zaman zaman paylaşmaya devam ediyor. 


Kaynak: Beyaz Haber Ajansı (BHA)

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.