Deprem kahini verdiği tarihle korkuttu!

6 Şubat'ta meydana gelen merkez üssü Kahramanmaraş'a bağlı Pazarcık ve Elbistan ilçeleri olarak kaydedilen, 7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki iki büyük depremi 3 gün önce açıklayan deprem bilimci Frank Hoogerbeets yeni bir tahminde bulundu. Haberin detayları şu şekilde;

Deprem kahini verdiği tarihle korkuttu!

Deprem kahini lakaplı Hoogerbeets mart aylarınının ilk günlerine dikkat çekti. Yaşanan büyük depremler bir çok insanın hayatına son verirken asrın felaketi olarak kayıtlara geçti. Yaşanan ilk depremleri 3 gün öncesinde tahmin eden ve sosyal medya hesabından paylaşan deprem kahini Hoogerbeets yeni bir açıklama yaptı.

Mart ayını ilk günlerinde, tahmini 3. veya 4. gününde Merkür, Dünya ve Satürn gezegenlerinin birbirine yaklaşacağını bildiren Hoogerbeets bunun dünyada çok büyük bir depreme sebebiyet vereceğini, bu depremin 8 şiddetinden fazla sismik bir olay gerçekleştirebileceğini ifade etti.
Yapılan açıklamayı duyanlar endişe yaşarken kahinin önceki tahminlerinin tutuyor olması korkuttu.


Kaynak: Beyaz Haber Ajansı (BHA)

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.