Deprem sonrasında hastaneye gelerek bebek çalmaya çalışan şahıs polis ekipleri tarafından yakalandı!

Hatay'ın Samandağ İlçesi'nde bulunan özel bir hastaneye gelerek kendisini polis olarak tanıtan şahıs bebek çalma girişiminde bulunduğu esnada polis ekipleri tarafından gözaltına alındı.

Deprem sonrasında hastaneye gelerek bebek çalmaya çalışan şahıs polis ekipleri tarafından yakalandı!

Kahramanmaraş merkezli meydana gelen deprem felaketi sonrasında enkaz altından sağ olarak çıkartılan çocukların hastanede ki tedavilerine devam ediliyor.

Hatay'ın Samandağ İlçesi Cumhuriyet Mahallesi'nde bulunan özel bir hastaneye gelen şahıs kendisini emniyet müdürü olarak tanıtarak N.E. isimli bebeğin hastanede olup olmadığını öğrenmek istedi.

Hastanede bulunan çalışanlara kendisini emniyet müdürü olarak tanıtan şahıs daha sonra yanında bulunan sahte polis kimliğini gösterdi, hastane çalışanlarının polis kimliğinin sahte olmasını farketmesi sonrasında durum polis ekiplerine haber verildi.

Gelen ihbar sonrasında hastaneye sevk edilen polis ekipleri tarafından bebek çalma girişiminde bulunan şahıs gözaltına alınarak karakola götürüldü.

Karakola götürülen şahısın üzerinde yapılan aramalar sonucunda Türkiye Polis Emeklileri Derneği, Türk Silahlı Kuvvetleri Derneği ve 2. Sınıf Emniyet Müdürü ibareli sahte kimlik kartları ile 53 bin 210 lira, 2 bin 575 dolar, 1050 avro, 5 çeyrek altın, yüzük, 0,25 gram altın, iki cep telefonunun ele geçirildiği aktarıldı. 

Öte yandan şüphelinin hastaneye geldiği tespit edilen araçta polis ekipleri tarafından gerçekleştirilen aramalarda ruhsatsız tabanca ile çok sayıda mermi ele geçirildi, şahsın deprem sonrasında Hatay'a geldiğinde kendisini bir çok kişiye emniyet müdürü olarak tanıttığı öğrenildi.


Kaynak: Beyaz Haber Ajansı (BHA)

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.