Depremin ardından 228. saatte gelen mucize haberi herkesi sevindirdi. İki çocuk bir anne sağ olarak kurtarıldı!

Yaşanılan büyük afetin ardından arama kurtarma çalışmaları sürerken, felaketin 10. gününde enkazlardan mucize kurtuluş haberleri gelmeye devam ediyor. Hatay'ın Antakya İlçe'sinde bulunan Oymak Sokak'taki Uğur Apartmanı'nın enkazından bir kadın ve iki çocuk depremin 228. saatinde sağ çıkarıldı.

Depremin ardından 228. saatte gelen mucize haberi herkesi sevindirdi. İki çocuk bir anne sağ olarak kurtarıldı!

Merkez üssü Kahramanmaraş olan depremlerin ardından yaşanan felakette 10. günü yaşayan ülkemizde arama kurtarma çalışmaları hızla devam ederken mucize kurtuluşlar yaşanmaya devam ediyor. Hatay'ın Antakya ilçesinden gelen müjdeli haber enkaz başında  bekleyen depremzede yakınlarına umut oldu. 
Depremden en çok etkilenen illerden biri olan Hatay'ın Antakya İlçe'sinde bulunan Oymak Sokak'taki Uğur Apartmanı'nın enkazında arama kurtarma çalışmalarını sürdüren ekipler, yoğun çalışmalar sonucu isminin Ela olduğu öğrenilen bir anne ve iki çocuğuna depremin 228. saatinde ulaşarak sağ olarak çıkardılar.
Yapılan ilk sağlık kontrollerinin ardından anne ve iki çocuğu sağlık ekipleri tarafından hastaneye kaldırıldı.


Kaynak: Beyaz Haber Ajansı (BHA)

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.