Devlet Erkanı'da ATA'nın huzurundaydı

Türkiye Cumhuriyeti'nin 96. kuruluş senesinden dolayısıyla yurt içerisinde, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti ve yurt dışında yer alan temsilcilikler içerisinde törenler gerçekleştirildi.

Devlet Erkanı'da ATA'nın huzurundaydı


Türkiye Cumhuriyeti'nin 96. kuruluş senesinden dolayısıyla yurt içerisinde, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti ve yurt dışında yer alan temsilcilikler içerisinde törenler gerçekleştirildi. Devlet erkanı ise, Cumhurbaşkanı  görevinde bulunan Erdoğan önderliğiyle birlikte Anıtkabir'de Ata'mızın huzuruna çıkmış oldu.

Cumhuriyet'in kurulmasının 96. senesinden dolayı Anıtkabir içerisinde bir tören gerçekleştirildi. Söz konusu bu tören içerisine Cumhurbaşkanı  görevinde bulunan Erdoğan ile birlikte devlet erkanı da katılım gerçekleştirdi. Anıtkabir içerisinde düzenlenmiş olan bu resmi törene Cumhuriyet Halk Partisi'nin Genel Başkanı  görevinde bulunan Kemal Kılıçdaroğlu ile birlikte İYİ Parti'nin Genel Başkanı görevinde bulunan Meral Akşener katılım gerçekleştirirken devlet erkanı, Aslanlı Yolun hemen sonrasında Atatürk'ün mozelesine de özel bir çelenk bırakmış oldu.

Saygı duruşu ile birlikte İstiklal Marşı'nın okunmasının hemen sonrasında Cumhurbaşkanı  görevinde bulunan Erdoğan, Misak-ı Milli Kulesi'ne geçiş yaparak burda yer alan Anıtkabir Özel Defteri'ni imzalamış oldu.

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nın 96. yıl dönümü sebebiyle Fatih ilçesinde yer alan Vatan Caddesi üzerinde de Resmi Geçit Töreni gerçekleştirildi. Söz konusu bu törene, İstanbul Valisi  görevinde buluna nAli Yerlikaya, 1. Ordu Komutanı  görevinde bulunan Orgeneral Musa Avsever, İstanbul İl Emniyet Müdürü görevinde bulunan Mustafa Çalışkan, İstanbul Büyükşehir Belediyesinin (İBB) Başkanı görevinde bulunan Ekrem İmamoğlu, çok  fazla sayıda öğrenciyle birlikte vatandaş da katılım gerçekleştirdi.

 

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.