Dizi oyuncuları kaçakçı çıktı

Kayseri polis ekipleri tarafından 2 ay devam eden çalışmadan sonra gerçekleştirilen operasyon esnasında kaçak durumdaki  içkileri sosyal medya üstünden piyasaya sürmekte olan 2 tanesinin dizi oyuncusu  olduğu bilgisine ulaşılan 4 şahıs gözaltına alınırken, 1.500 tane kaçak içkinin ele geçirilmiş olduğu açıklandı.

Dizi oyuncuları kaçakçı çıktı


Kayseri polis ekipleri tarafından 2 ay devam eden çalışmadan sonra gerçekleştirilen operasyon esnasında kaçak durumdaki  içkileri sosyal medya üstünden piyasaya sürmekte olan 2 tanesinin dizi oyuncusu  olduğu bilgisine ulaşılan 4 şahıs gözaltına alınırken, 1.500 tane kaçak içkinin ele geçirilmiş olduğu açıklandı. Gözaltına alınmış kişilerden 2 tanesinin ise internet üzerinde çok  fazla takip edilmekte olan bir dizinin başrol oyuncularından oldukları ve kaçakçılara karşı mücadele etmekte oldukları da tespit edildi.

Kayseri İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı Kaçakçılık ile Organize Suçlarla Mücadele Şubesinin Müdürlüğüne bağlı ekipler tarafından içki kaçakçılığının suçlarına yönelik başlatılmış olan ve 2 ay boyunca devam eden teknik takip ve  çalışmalar sonrasında şüpheli şahısların Adana ili ve Mersin ilinden kaçak içki getirip sosyal medya siteleri üzerinde açmış oldukları değişik hesaplar üstünden ya da irtibatlı bulundukları şahıslar aracılığı ile piyasaya sürmüş oldukları tespit edildi.

Teknik takip sonrasında şüphelilere gerçekleştirilmiş olan 6 farklı operasyonda 1.500 tane kaçak içkinin ele geçirildiği açıklandı. 

Olayla alakalı olarak A. U. ile birlikte S. B., M. A. D.,  ve  de A. P.'nin gözaltına alındığı açıklandı. Yakalnmış olan şahıslar arasından A. U. ile birlikte M. A. D. ise internet üzerinde takibi fazla olan ve uyuşturucu ticareti gerçekeştiren, kaçakçılara karşı mücadele vermeyi sürdüren  dizi içerisinde başrol oyuncuları oldukları tespit edildi.

Olayla alakalı başlatılmış olan soruşturmanın sürdüğü de bildirildi. 

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.