WhatsApp'tan küçük işletmelere özel bir özellik

Facebook platformu, 2019 senesindeki en büyük etkinliğiyle beraber F8 Geliştirici Konferansı esnasında WhatsApp Business kullanmakta olan '‘küçük’' işletmelerle alakalı olarak fazlasıyla önemli bir özellik duyurusu gerçekleştirdi

WhatsApp'tan küçük işletmelere özel bir özellik


Facebook platformu, 2019 senesindeki en büyük etkinliğiyle beraber F8 Geliştirici Konferansı esnasında WhatsApp Business kullanmakta olan '‘küçük’' işletmelerle alakalı olarak fazlasıyla önemli bir özellik duyurusu gerçekleştirdi. Artık küçük durumdaki işletmeler, ürünlerini satabilmek amacıyla herhangi bir tane çevrimiçi alışveriş platformu üzerine veyahut internet sayfasına ihtiyaç duymadan direkt bir şekilde WhatsApp üzerinden satış yapabiliyor olacaklar.

WhatsApp platformu, yeni duyurusunu gerçekleştirmiş olduğu '‘ürün kataloğu’' şeklindeki özelliğiyle beraber küçük işletmelerin ürünlerinin kataloglarını direkt bir şekilde WhatsApp üzerinde sergilemesini olanaklı kılmakta. Bunun sayesinde ise küçük işletmeler bir internet sayfası gibi maliyetli araçlara hiç bir şekilde gerek duymadan direkt bir şekilde WhatsApp üstünden sipariş alarak ürünlerini de bağımsız bir şekilde satabilmekteler.


Küçük çaptaki işletmelerde '‘kaliteli’' bir şekilde internet sitesi oluşturabilmek ve burdan sipariş alabilmek çok maliyetli bir iş olarka bilinmektedir. Çevrimiçi  durumdaki alışveriş platformları da komisyon aldıkları için karlılığın azalmasına sebep olmaktadırlar. Ürün katalogu isimli özellikle beraber tüketiciler, sipariş vermeyi istedikleri işletmenin sohbet penceresini açıp ona ait ürün katalogunu kolay bir şekilde inceleyebilir, istemekte olduğu ürünü ise basit bir şekilde sipariş ederek alabilir.

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.