Dönüş yolculuğu terminalin dışına kadar taştı

Atatürk Havalimanı içerisinde yılbaşının hemen öncesinde gerçekleştiği gibi yeni senenin ilk gününde de bir yoğunluk yaşanmış oldu.

Dönüş yolculuğu terminalin dışına kadar taştı


Atatürk Havalimanı içerisinde yılbaşının hemen öncesinde gerçekleştiği gibi yeni senenin ilk gününde de bir yoğunluk yaşanmış oldu. 2019 senesine İstanbul ili içerisinde girmiş olan yolcular, dönüş yapmak amacıyla tekrar hava ulaşımını tercih ettikten sonra terminalde yer alan kontrol noktaları içerisinde zaman zaman  çok büyük bir yoğunluk yaşanmış oldu. Özellikle de Dış Hatlar Terminale giden yolcu katında yer alan giriş noktalarında yolcu yoğunluğundan dolayı kuyruk, terminalin dışına kadar ulaşmış oldu. 

Yılbaşını İstanbul ili içerisinde geçirmek amacıyla Almanya’dan gelmiş olan Sevilay Keskin; ''Biz arkadaşlar ile beraber Manheim’den gelmekteyiz. Yılbaşı amacıyla geldik. 1 hafta burda kaldık şimdi ise dönüş yapacağız. Tatilimiz fazlası ile güzeldi. Bu kadar kalabalığı ise beklemiyordum. Bu kadar fazla kalabalık olacağını da hiç zannetmiyordum'' şeklinde bir değerlendirmede bulundu. 

Yılbaşı tatili amacıyla Türkiye’ye gelmiş olan Hindistanlı turistlerden Munish Gupta da; ''Tatilimiz mükemmeldi. Kapadokya’ya gezmek için gittik, oradan ise Kuşadası’na geçiş yaptık. Oradan da çıkıp İstanbul iline döndük. Yeni seneye burada girdik. Fazlasıyla güzel bir şekilde geçti. Havalimanı içerisinde bu kadar büyük bir yoğunluğu ise beklememekteydik. Turistlerin dönecek olduğunu bekliyorduk fakat bu kadar olacağını da hiç bir şekilde tahmin etmedik.'' ifadeleri ile konuşmasını yaptı.
Diğer taraftan, havalimanının personelleri ve pasaport kontrol noktaları içerisindeki polisler ise yoğunluk ve de bekleme zamanlarını en aza indirmek amacıyla bütün noktaları açık bir şekilde tuttu. 

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.