Vivo şirketinden uygun fiyata sahip NEX Dual Display Edition modeli

Açılıp kapanabilme özelliğine sahip kamerası ile birlikte ve ilk ekran üzerinden parmak izi okuyabilen telefonuyla bütün dikkatleri üstüne toplamış olan Vivo şirketi, 2018 senesinde de tekrar çok iddialı bir ürün ortaya çıkartabilmeyi başarmış oldu.

Vivo şirketinden uygun fiyata sahip NEX Dual Display Edition modeli


Açılıp kapanabilme özelliğine sahip kamerası ile birlikte ve ilk ekran üzerinden parmak izi okuyabilen telefonuyla bütün dikkatleri üstüne toplamış olan Vivo şirketi, 2018 senesinde de tekrar çok iddialı bir ürün ortaya çıkartabilmeyi başarmış oldu. Aslında bu defa ilk ilk olmasa bile 2 ekrana sahip Vivo NEX modeli ile fazlasıyla  beğenilmiş oldu

Aslında çok yüksek durumdaki özellikleri ve satış fiyatı da maalesefki herkes için ulaşabilir bir durumda bulunmuyor. Bunun kapsamında ise markanın yetkilileri, amiral gemisiyle aynı özelliklerine sahip olan  Vivo NEX Dual Display Edition isimli modelinin çok daha uygun fiyata sahip bir sürümünü piyasaya çıkartabilmek amacıyla bir takım değişiklik yapmaktalar.

Snapdragon 845 ismine sahip olan işlemci ve 10 GB'lık bir RAM yer alan model TENAA platformu üzerinde yer alan kayıtlara bakılır ise Snapdragon 710 isimli işlemci ve 8 GB'lık RAM'le beraber çok daha uygun  bir fiyatlı şekilde karşımıza çıkmış olacak. Fiyatı hususunda her ne kadar şu anda bir bilgi yer almasa bile daha öncekine kıyaslandığında çok daha uygun  bir fiyatla karşımıza çıkacak olduğu da hiç kuşkusuz  bir şekilde kesin.

Öteki özelliklerinin aynı kaldığı açıklanan bu modelin ne zaman tanıtılacak olduğu da tekrar bilinmeyen detayların arasında yer alıyor.

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.