Dr. Mehmet Öz Amerika'dan yardım için deprem bölgesine geldi!

Dünyanın en iyi kalp doktorlarından bir olan Türk doktor Mehmet Öz Amerika'dan deprem bölgesine gelerek ziyarette bulundu. Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla deprem bölgesinden bahseden Öz "Bu krizdeki güçleri ve metanetleri, bana ilham veriyor" ifadelerini kullandı.

Dr. Mehmet Öz Amerika'dan yardım için deprem bölgesine geldi!

Kahramanmaraş merkezli büyük depremlerin ardından arama kurtarma çalışmaları devam ederken dünyanın dört bir yanından maddi ve ayni  yardımlar gelmeye devam ediyor.
Amerikada yaşayan ve  Türk vatandaşlığından çıkmayı düşündüğü bilinen, dünyaca ünlü kalp doktoru Mehmet Öz'de deprem bölgesine gelerek ziyarette bulundu. Doktor Öz; gönüllüler, ilk müdahale ekipleri ve hastanelerle görüşmek ve temel ihtiyaçları belirlemeye yardımcı olmak üzere deprem bölgesine seyahat ettiğini belirtti. Sosyal medya hesabından deprem bölgesine ait  kareler paylaşan Dr. Öz "Burada yaralıları tedavi etmek üzere hastane olacak şekilde donatılmış gemiler var. Sahada neler yaşadıklarını daha iyi anlamak için ön safta çalışanlarla görüştüm." ifadelerini kullandı.


Kaynak: Beyaz Haber Ajansı (BHA)

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.