Edirne'de 5. katta ki evinin balkonunda dengesini kaybeden kadın taksicinin üzerine düştü!

Edirne'nin Keşan İlçesi'nde yaşanan olayda apartmanın 5. katında ki evlerinin balkonundan dengesini kaybeden 19 yaşında ki genç kadın kendisini yakalamak isteyen taksi şoförünün üzerine düştü, yaşanılan olay sonrasında yaralanan taksi şoförü ve genç kadın hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.

Edirne'de 5. katta ki evinin balkonunda dengesini kaybeden kadın taksicinin üzerine düştü!

Keşan İlçesi İspat Cami Mahallesi'nde bulunan Çamlıkent Sitesi'nde bulunan bir apartmanın 5. katında oturmakta olan 19 yaşında ki G.A. dışarıya çıkmak için gece saatlerinde kendisine taksi çağırdı. 

Taksicinin evin önüne geldiğini gören alkollü olduğu iddia edilen G.A. balkona çıkarak hızlı bir şekilde aşağıya geleceğini taksici B.D.'ye söyledi. 

Balkona çıkan G.A. taksiciyle konuştuğu esnada dengesini kaybetmesi sonrasında zemine doğru hızla düşerken, taksici B.D. genç kadını yakalamak için hamle yapmak istedi ancak, G.A. taksici B.D.'nin üzerine düştü. 

Çevrede ki vatandaşların ihbarı sonrasında olay yerine sevk edilen sağlık ekipleri tarafından yapılan ilk müdahale sonrasında meydana gelen olayda yaralanan G.A. ile B.D. hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı. 

Bölgeye sevk edilen polis ekipleri tarafından olay yerinde yapılan inceleme sonrasında olayla ilgili soruşturma başlatılırken, 5. kattan B.D.'nin üzerine düşen G.A.'nın vücudunda çeşitli kırıklar olduğu ve iç kanama geçirdiği tespit edildi, taksici B.D.'nin ise sol bacağında kırık olduğu öğrenildi. 


Kaynak: Beyaz Haber Ajansı (BHA)

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.