EGO'ya ait otobüs alev alev yandı

Ankara ili içerisinde EGO'ya ait olan bir otobüs yandı, 3 yaşında olduğu bilgisine ulaşılan bir tane çocuk ise  yaralandı.

EGO'ya ait otobüs alev alev yandı


Ankara ili içerisinde EGO'ya ait olan bir otobüs yandı, 3 yaşında olduğu bilgisine ulaşılan bir tane çocuk ise  yaralandı.

Olay ise, Ankara ilinin Etimesgut ilçesine bağlı durumdaki Yapracık Mahallesi'nde meydana geldi. Elde edilen bilgiye bakılır ise, Yapracık - Koru Metrosu arasında yer alan seferini gerçekleştirmekte olan 595 hat numarasına sahip bir EGO otobüsü, motordan çıkmış olan yangın sonucunda adeta küle döndü. Alevlerin büyümeye başlamasının sonrasında arka ile birlikte orta kapıların açılmamış olmasının üstüne, can havli ile ön kapıya  doğru koşmuş olan vatandaşlar otobüsten indikleri esnada çok zor anlar yaşamış oldu. Otobüsten inmeye çalıştığı esnada, başını çarpmış olan ve halen adı öğrenilemeyen 3 yaşında olduğu açıklanan bir tane çocuk ise yaralandı.
 
Çevrede yer alan vatandaşların ihbarda bulunmasının hemen sonrasında  jandarma ile birlikte sağlık ve de  itfaiye ekipleri olayın yaşandığı yere geldi. Sağlık ekipleri ise yaralı durumdaki vatandaşlara hızlı bir şekilde müdahale de bulunurken, itfaiye ekipleri ise çıkmış olan yangını hızlı bir şekilde kontrol altına aldı ve tamamen söndürdü. Söndürme çalışmalarından sonra da EGO'ya ait olan Kurtarma ekibi, otobüsü olduğu yerden kaldırdı. Jandarma ekipleri bu olayla alakalı olarak bir araştırma başlattı.

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.