Call of Duty: Mobile çok yakında geliyor

Akıllı telefonlar üzerindeki işlemci ile birlikte RAM ve  de grafik işlem birimleri içerisindeki gelişmelerin sonrasında mobil oyunların da şekilleri değişmeye başlamış durumda.

Call of Duty: Mobile çok yakında geliyor


Akıllı telefonlar üzerindeki işlemci ile birlikte RAM ve  de grafik işlem birimleri içerisindeki gelişmelerin sonrasında mobil oyunların da şekilleri değişmeye başlamış durumda. Bilgisayar üzerindeki oyunlara çok daha yakın grafiklere sahip  olarak üretilen daha komplike özellikteki oyunlar, akıllı telefonların hafızalarını doldurmaya başlamış durumda.

GDC etkinliği kapsamında yeni gelecek mobil oyunların da duyurusu gerçekleştiriliyor. Telefon üzerinde oynanabilen FPS oyunlarının popülerlik kazanmış olmasının hemen sonrasında her bir şirket, elinde yer alan her markayı bu alan içerisinde değerlendirmenin yollarını aramaya başlamış bir durumda. Tencent şirketi ile Activison şirketi de Call of Duty: Mobile isimli oyunla bu alan içerisinde şansını deneyen şirketler arasında yer almış oldu.

Oyuna ait olan beta sürecine katılmış durumdaki kullanıcılar, PS3 dönemi içerisinde oyunu oynadıkları esnada almış oldukları hissin aynısını yaşayabildiklerini ifade ediyorlar. Oyun içerisinde, Black Ops ile birlikte Modern Warfare oynamış durumdaki oyuncuların aşina hale geldikleri haritalar yer almakta. Mobil  durumdaki versiyon  ise oyunun çoklu oyuncu modlarından ''Bul ve Yoket'' ile birlikte ''Team Deathmatch'' benzerindeki modlara odaklanmış durumda.


Oyuna ait  olan bir tane de video paylaşıldı. Bu özel beta versiyonunun Android işletim sistemi ile iOS işletim sistemine ne zaman geleceği konusunda bilgi olmayan oyunun videosuna bakıldığında bile aksiyonu hissedebilmek olanaklı.

 

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.