Emekli astsubay ve hemşire ölü bulundu, ortaya yasak aşk iddiası atıldı!

Aydın'da meydana gelen olayda emekli astsubay Hasan T. ile Hamide S. boş bir arazide tabancayla vurulmuş halde ölü bulundu. Polis ekiplerinin bölgede yaptığı inceleme sonrasında Hasan T. ve Hamide S.'nin intihar ettiği şüphesi üzerinde duruluyor.

Emekli astsubay ve hemşire ölü bulundu, ortaya yasak aşk iddiası atıldı!

Aydın'ın Didim İlçesi Fevzipaşa Mahallesi Mercimek Mevkisinde meydana gelen olayda boş araziden geçmekte olan vatandaş yerde iki kişinin hareketsiz şekilde yattığını görmesi sonrasında durumu polis ekiplerine bildirdi. Bölgeye sevk edilen sağlık ve polis ekipleri tarafından yapılan kontroller sonucunda iki kişininde tabancayla vurularak öldüğü belirlendi. 

Olay yeri inceleme ekiplerine haber verilmesi sonrasında ölü bulunan kişilerden birinin emekli astsubay Hasan T. (65) diğer kişinin ise hemşire olarak huzur evinde çalışmakta olan Hamide S. (49) olduğu belirlendi. Cesetler üzerinde yapılan ilk inceleme sonrasında ve savcının da yaptığı çalışma sonrasında Hamide S. ve Hasan T.'nin cansız bedenleri otopsi yapılmak üzere Didim Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. 

Kadın cinayeti işledi ardında da intihar etti!

Polis ekipleri tarafından ceset üzerinde ve bölgede yapılan incelemeler sonrasında Hamide S.'nin yanında bulundurduğu silah ile emekli astsubat Hasan T.'yi başından vurarak öldürdüğü ardında da kendi kafasına dayadığı tabancayla intihar ettiği şüphesi üzerinde duruluyor. Edinilen diğer bilgiler kapsamında ikilinin başka kişilerle evli oldukları ve yasak aşk yaşadıkları iddia edildi polis ekipleri alınan bilgiler sonrasında soruşturmayı derinleştirerek devam ediyor.


Kaynak: Beyaz Haber Ajansı (BHA)

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.