Doğu Perinçek sınırı aştı ''Hz. Muhammed'den çok ileri bir noktadayız''

Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek katıldığı söyleşide kullandığı cümleler nedeniyle tepki çekiyor. Doğu Perinçek'in kullandığı "Mekke'de tebliğde bulunduğu zaman kaç kişi Hz. Muhammed'e biat etti? Bir yılda ancak 40 kişiyi buldu. Biz hiç olmazsa 40 bin kişiyi bulduk. Hz. Muhammed'den çok ileri bir noktadayız." ifadeleri sonrasında sosyal medyada adeta manşet oldu.

Doğu Perinçek sınırı aştı ''Hz. Muhammed'den çok ileri bir noktadayız''

Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek konuk olduğu televizyon programında ki söyleşide tepki çeken ifadeleri kullandı. 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla Muğla'nın Bodrum İlçesi'ne giden Perinçek "Türkiye Nereye Gidiyor?" isimli söyleşide konuştu. 

"O 40 KİŞİ BULDU, BİZ EN AZINDAN 40 BİN KİŞİ"

Hz. Muhammet dönemine doğru inen Perinçek'in yaptığı konuşma izleyenleri adeta çileden çıkardı. Partisi'ni Hz. Muhammet ile karşılaştıran Doğu Perinçek  "Hz. Muhammed Mekke'de tebliğde bulunduğunda kaç kişi ona biat etti? 1 yılda 40 kişiyi buldu, hiç olmazsa biz 40 bin kişiyi bulduk. Hz. Muhammed'den çok ileri bir noktadayız. Atatürk Samsun'a giderken kaç kişiyle gitti? Tarihin zafer vadettiği kuvvet kadar büyük bir kuvvet yoktur" ifadelerine yer verdi.

Programı izleyenler tarafından sözleri tepkiyle karşılanırken sosyal medya hesapları üzerinden ''Gülşen'e imam hatip okullarına laf etti diye tutuklayanlar, Doğu Perinçek'e ses çıkarmıyor okulunuz pergamberlerden daha mı kutsal'' - ''Sen kimsin ya haddini bil Perinçek'' - ''Sen 80 senede ancak 40 bin kişi bulmuşsun, o (SAV) 63 yaşına kadar bir devlet kurmuş 1444 senedir milyarlara ulaşmış, sen kimsin ki kendini O'nunla mukayesi ediyorsun'' - ''Doğu Perinçek sana haraket etmek az gelir, sen insan israfısın'' gibi ifadeler kullandı.


Kaynak: Beyaz Haber Ajansı (BHA)

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.