Erzurum'da aile arasında çıkan tartışmada kan aktı, üniversite öğrencisi genç annesini öldürdü babasını ağır yaraladı!

Erzurum'un Aziziye İlçesi'nde yaşanan olayda üniversite öğrencisi olan 25 yaşında ki genç ailesiyle arasında çıkan tartışma sonrasında eline aldığı bıçakla annesini öldürdü, babasını ise ağır yaraladı.

Erzurum'da aile arasında çıkan tartışmada kan aktı, üniversite öğrencisi genç annesini öldürdü babasını ağır yaraladı!

Erzurum'un Aziziye İlçesi, Selçuklu Mahallesi Şehit Uzman Çavuş Kadir Kayveni Caddesi'ndeki Öz Çağrı Sitesi'nde ailesiyle birlikte yaşamakta olan 25 yaşında ki üniversite öğrencisi A.Y.K. ile ailesi arasında henüz bilinmeyen nedenlerden dolayı tartışma başladı.

Aile arasında çıkan tartışma kısa süre içerisinde yerini kavgaya bırakırken, A.Y.K., eline aldığı bıçakla annesi 57 yaşında ki S.K.'yı boynundan bıçakladı, oğullarının eşini bıçaklamasını gören baba duruma müdahale etmek isterken, oğlu ile arasında yaşanan arbedede aldığı bıçak darbesiyle ağır yaralandı. 

Çıkan sesler üzerine komşular durumu 112 ekiplerine bildirerek yardım isterken, yapılan ihbar sonrasında bölgeye çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. 

Olayın yaşandığı eve gelen polis ekipleri tarafından A.Y.K. gözaltına alınırken, sağlık ekipleri tarafından yapılan kontrolde anne S.K.'nın hayatını kaybettiği belirlendi, oğlu tarafından bıçaklanması sonrasında ağır yaralanan baba N.K. ise olay yerinde yapılan ilk müdahale sonrasında hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı. 

Evde olay yeri inceleme ekipleri tarafından gerçekleştirilen çalışmayla sonrasında anne S.K.'nın cansız bedeni morga kaldırıldı, evde yapılan incelemelerin tamamlanmasıyla birlikte ekipler tarafından yaşanan olayla ilgili soruşturma başlatıldı. 

Öte yandan annesini öldürüp babasınında ağır yaralanmasına neden olan A.Y.K. ise hafif şekilde yaralanması sonrasında hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı. 


Kaynak: Beyaz Haber Ajansı (BHA)

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.