Eşini aldattığı için öldürdüğünü iddia etmişti, kendisinin aldattığı ortaya çıktı

Çanakkale'nin Ezine İlçesi'nde yaşanan cinayette eşiyle boşanma aşamasında olan Ayşe Korur av tüfeğiyle eşi tarafından namus meselesi iddiasıyla öldürülmüştü, ortaya çıkan bilgilerde katil zanlısı kocanın kendisinin eşini aldattığı öğrenildi.

Eşini aldattığı için öldürdüğünü iddia etmişti, kendisinin aldattığı ortaya çıktı

Evlenerek Çanakkale'nin Bayramiç İlçesi'nde ikamet etmekte olan 2 çocuk annesi Ayşe Korur eşiyle birlikte yaşadığı şiddetli geçimsizlik sonucunda Ezine İlçesi'nde bulunan baba evine yerleşti. 

Yaklaşık bir yıldır baba evinde bulunan Korur daha sonra eşine boşanma davası açtı, boşanma davası sonrasında 9 Ağustos tarihinde akşam saatlerinde eşiyle konuşmak için Ezine İlçesi'ne gelerek baba evine giden Gencay Korur çıkan tartışma sonucunda yanında getirdiği av tüfeğini eşine doğrultarak ateşledi. 

Kurşunların hedefi olan Ayşe Korur kanlar içerisinde yere yığılırken olay yerine çok sayıda sağlık ve güvelik ekibi sevk edildi. Gelen sağlık ekipleri tarafından yapılan kontroller sonucunda Ayşe Korur'un hayatını kaybettiği belirlendi, polis ekipleri tarafından da boşanma aşamasında ki eşini öldürerek kayıplara karışan Gencay Korur'u yakalamak için geiş çaplı çalışma başlatıldı.

Eşini öldürdükten sonra sosyal medya hesabında paylaşım yaptı

Eşini öldürdükten sonra kayıplara karışan Gencay Korur'un sosyal medya hesabı üzerinden eşinin fotoğrafını paylaşarak ''Ayşe Korur hakkın rahmetine kavuştu, ben namusumu temizledim'' diyerek durumunu ''Gururlu hissediyor'' yaptı. Olay sonrasında katil zanlısı eşi yakalamak için çalışmalarını sürdüren ekipler gerçekleştirdiği operasyonda Gencay Korur'u yakalayarak ifadesini almak üzere karakola götürüldü. 

Eşine aldattı diyordu, kendisinin aldattığı ortaya çıktı

Eşi Ayşe Korur'u kendisini aldattığından dolayı öldürdüğünü öne süren katil koca polis ekiplere verdiği ifadesinde geçmiş dönemlerde bir çok kez eşini aldattığını aralarında şiddetli geçimsizlik yaşanadığını kabul etti. 


Kaynak: Beyaz Haber Ajansı (BHA)

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.