Sedat Peker'in İstanbul'da bulunan evine saldırı, 1 çalışan ağır yaralandı

İsmi yasadışı işlerde geçen ve suç örgütü liderliği nedeniyle hüküm giyen şu anda yurt dışında bulunduğu bilinen Sedat Peker'in İstanbul'da bulunan evine kimliği belirsiz şahıslar tarafından silahlı saldırı düzenlendi, saldırda kurşunların isabet ettiği bir çalışan yaralanarak hastaneye kaldırıldı.

Sedat Peker'in İstanbul'da bulunan evine saldırı, 1 çalışan ağır yaralandı

Organize suç örgütü liderliği yapmak nedeniyle hakkında yakalama kararı çıkarılan ve yurt dışında olduğu bilinen Sedat Peker'in Beykoz Korusu içerisinde bulunan lüks villasına sabah saatlerinde henüz kimliği bilinmeyen şahıslar tarafından silahlı saldırı düzenlendi.

Saldırı olacağını biliyordum

Evin yakınlarına gelen iki araçtan biri evin bulunduğu sokağın yanında bulunurken diğer araç ise evin kapısına doğru yaklaşarak gelen görevliye Sedat Peker'in bilgisi dahilinde geldiğini söyleyerek içeriye girmek istedi bu esnada evi koruyan görevlilerin araca yaklaşması sonrasında kimliği bilinmeyen şahıslar aracın penceresini açarak görevlileri ateş yağmuruna tuttu.

Sedat Peker'in çalışanların evi koruyan Yılmaz Günay'a üç kurşun isabet ettiği öğrenilirken araç içerisinde bulunan şahıslar kurşunlama olayı sonrasında hızla bölgeden uzaklaşarak kayıplara karıştı. Silah sesinin duyulması sonrasında ihbar üzerine bölgeye çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi, yapılan müdahaleler sonrasında üç kurşunun isabet ettiği Yılmaz Günay tedavi için hastaneye kaldırıldı. 

Sedat Peker'e yakın kaynaklardan biri yaptığı açıklamada Sedat Peker'in saldırı olmadan önce bilgisinin olduğunu ve ''Aptal düşmanlar maalesef insanın zekasını köreltiyor.'' dediği öğrenildi. 

Yaralanan çalışanın hayati tehlikesi bulunuyor

Kimliği belirsiz şahıslar tarafından düzenlenen silahlı saldırıda ağır yaralı olarak Beykoz Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Yılmaz Günay'ın hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenilirken, bölgede inceleme yapan polis ekipleri saldırganları yakalamak için çalışma başlattı.

 

 


Kaynak: Beyaz Haber Ajansı (BHA)

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.