Eşini birliğine teslim etmişti, trafik kazasında yaşamını yitirdi

Erzurum ili içerisinde, eşi olduğu açıklanan Yusuf Tunç'u askeri birliğine teslim ederek geri dönüşe geçen 26 yaşında bulunan Leyla Tunç ile birlikte kızının yer aldığı otomobil kaza yaptı.

Eşini birliğine teslim etmişti, trafik kazasında yaşamını yitirdi


Erzurum ili içerisinde, eşi olduğu açıklanan Yusuf Tunç'u askeri birliğine teslim ederek geri dönüşe geçen 26 yaşında bulunan Leyla Tunç ile birlikte kızının yer aldığı otomobil kaza yaptı. Kaza esnasında anne ile birlikte çocuğu yaşamını yitirmişken bir tanesi çocuk 3 kişinin de yaralandığı açıklandı.

Erzincan ili içerisinde oğlu olan Yusuf Tunç'u askeri birliğine teslim ettikten hemen sonra Ağrı iline geri dönmeye başlayan baba Mehmet Sabri Tunç (64) yönetiminde bulunan 41 ACG 366 plakasına sahip bir otomobil, Erzurum ilinde yer alan Kuzey Çevre Yolu üzerinde şarampole devrilerek kaza yaptı.

Kazanın hemen sonrasında olayın gerçekleştiği yere çok fazla sayıda polis ekibiyle birlikte sağlık ekipleri yönlendirildi.

Sağlık görevlileri tarafınan yapılmış olan inceleme esnasında Yusuf Tunç'un eşi olduğu açıklanan Leyla Tunç'un (26) olayın yaşandığı yerde yaşamını yitirdiği tespit edildi. Yaralı durumda bulunan şoför Mehmet Sabri Tunç ile birlikte eşi Zeytin, torunlarından Elif Ebrar ile birlikte Meryem Tunç (3) ise Atatürk Üniversitesinin Araştırma Hastanesi'ne götürüldü

Elif Ebrar Tunç ise burda yapılmış olan tüm müdahalelere karşın hiç bir şekilde kurtarılamadı.

Mehmet Sabri ile birlikte Zeytin ve de torunu olduğu bilgisine ulaşılan Meryem Tunç'un aynı hastane içerisindeki tedavilerinin devam ettiğini öğrenildi.

Kazanın yaşandığı an da güvenlik kamerası tarafından saniye saniye görüntülendi

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.