Eşini ve baldızını öldüren cani koca cesetlerin fotoğraflarını sosyal medyada paylaştı

İstanbul'da yaşanan dehşet verici olayda kız çocuğunun evde bulunduğu sırada üst kata çıkarak önce baldızını sonrasında da alt kata inerek eşini bıçaklayarak öldüren cani koca sonrasında kızıyla fotoğraf çekilip sosyal medya hesabında paylaştı. Yaşananlar sonrasında şahıs kendisine zarar verirken bölgeye gelen polis ekipleri tarafından kanlar içerisinde bulundu.

Eşini ve baldızını öldüren cani koca cesetlerin fotoğraflarını sosyal medyada paylaştı

İstanbul Beylikdüzünde Ferhat B. isimli şahıs evine gelerek dubleks olduğu öğrenilen evin odasından birine kızını kilitledikten sonra üst kata çıkarak baldızını bıçakladı ve daha sonra alt katta bulunan eşinin yanına gelerek eşinide bıçak darbeleriyle ağır yaraladı.

Soğuk kanlı katil çocuğuda alarak evden çıktı

Eşi Vildan Boduroğlu ve baldızı Fatma Zehra Koyun'u bıçaklayan katil zanlısı Ferhat B. daha sonra odaya kilitlediği küçük kızını da yanına alarak arkadaşıyla buluşmaya gitti. Olay esnasında sesleri duyan komşular durumu 112 ekiplerine bildirirken kısa sürede bölgeye çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. 

Eve gelen sağlık ekipleri tarafından kontroller sonrasında Fatma Zehra Koyun ve Vildan Boduroğlu'nun hayatını kaybettiği belirlendi. Eve gelen savcı ve olay yeri inceleme ekipleri tarafından yapılan incelemeler sonrasında abla ve kardeşin cansız bedenleri otopsi yapılmak üzere İstanbul Adli Tıp morguna kaldırıldı.

Polis ekipleri tarafından çevrede ki vatandaşların ifadelerine başvurulurken eşini ve baldızını öldürerek kızınıda yanına alıp kayıplara karışan katil zanlısını yakalamak için çalışma başlatıldı. Kızınıda yanına alarak dolaşmaya çıkan Ferhat B. daha sonra kızıyla fotoğraf çekilerek ''Kızımla son foto geldik be kızım'' ifadelerini kullanarak sosyal medya hesabı üzerinden paylaştı ve daha sonrasında kızını tanıdı esnafa emanet etti.

İntihara teşebbüs eden katil zanlısını polisler buldu

Kızıyla birlikte son kez sosyal medya hesabı üzerinden paylaşım yapan Ferhat B. daha sonrasında eşini ve baldızını bıçakladıktan sonra çektiği fotoğrafıda sosyal medya hesabı üzerinden paylaştı, daha sonra ise bir köşede kendisini bıçakla yaralayan Ferhat B.'yi kan kaybederken bulan polis ekipleri bölgeye gelen ambulansla birlikte hastaneye kaldırıldı. Polis ekiplerinin olayla ilgili soruşturmaya devam ettiği öğrenildi. 


Kaynak: Beyaz Haber Ajansı (BHA)

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.