CHP eski Trabzon milletvekili Haluk Pekşen hayatını kaybetti

25. 26. dönem CHP eski Trabzon milletvekili Haluk Pekşen tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. Geçtiğimiz ay kaldığı Bodrum'da rahatlasızlanması sonrasında hastaneye kaldırılan ve vefat haberi duyulan Pekşen için taziye mesajları ard arda geldi.

CHP eski Trabzon milletvekili Haluk Pekşen hayatını kaybetti

25. ve 26. dönemlerde Cumhuriyet Halk Partisi'nden Trabzon milletvekili olan Haluk Pekşen geçtiğimiz ay Muğla'nın Bodrum İlçesi'nde zatürre teşhisi konulması nedeniyle tedavi altına alınmıştı.

Pekşen'in tedavi altına alınması sonrasında yapılan taramalarda kalp kapakçık zarının iltihaplanması nedeniyle yoğunbakımda tedavi altına alındı.

Bodrum'dan sonra tedavisine Ankara'da bulunan hastanede devam edilen Haluk Pekşen durumunun ağırlaşması sonrasında kaldırıldığı hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. 

Eski CHP Trabzon Milletvekili Pekşen'in ölüm haberinin duyulması sonrasında siyasilerden ard arda taziye mesajı geldi. 

Kılıçdaroğlu'ndan taziye mesajı

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklada ''25 ve 26. Dönem Trabzon milletvekilimiz, yol arkadaşımız Haluk Pekşen’i kaybetmenin derin üzüntüsü içindeyim. Haluk Pekşen’e Allah'tan rahmet; ailesine, partililerimize ve tüm sevenlerine sabır diliyorum. Başımız sağ olsun.'' ifadelerine yer verdi. 


Kaynak: Beyaz Haber Ajansı (BHA)

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.