Evlendikleri günün gecesinde genç çift deprem felaketinde hayatlarını kaybetti!

Kahramanmaraş'ta ard arda meydana gelen depremler sonrasında 36 bini aşkın kişinin hayatını kaybettiği açıklandı, bununla birlikte bölgede oturmakta olan Elif ile Halil İbrahim Aksoy çiftinin evlendikleri gün enkaz altında kalarak hayatını kaybettiği öğrenildi.

Evlendikleri günün gecesinde genç çift deprem felaketinde hayatlarını kaybetti!

Asrın felaketi olarak telaffuz edilen ve binlerce insanın ölümüne neden olan Kahramanmaraş merkezli meydana gelen deprem felaketi sonrasında bölgeden acı haberler gelmeye devam ediyor.

Deprem felaketinin yaşandığı illerde enkaz altında kalanları sağ olarak kurtarmak için arama kurtarma çalışmaları aralıksız olarak devam ederken bölgeden gelen acı haberlerin hikayesi ise yürekleri dağlamakta.

Kahramanmaraş'ta yaşamakta olan Elif ile Halil İbrahim Aksoy çiftinin akşam saatlerinde düzenlenen düğün töreniyle birlikte dünya evine girdikleri, evliliklerinin ilk gecesinde kaldıkları evin deprem nedeniyle çökmesi sonucunda hayatlarını kaybettikleri öğrenildi. 

Genç çiftin acı haberini alan yakınları büyük üzüntü yaşarken evliliklerinin ilk gecesinde hayatlarını kaybeden Elif ile Halil İbrahim Aksoy çiftinden geriye sadece düğünde çekilmiş oldukları fotoğraf kaldı.


Kaynak: Beyaz Haber Ajansı (BHA)

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.