SON DAKİKA! 17 yaşında ki Aleyna 248 saat sonra enkaz altından sağ olarak kurtarıldı!

Kahramanmaraş merkezli meydana gelen deprem felaketi sonrasında bölgede arama kurtarma çalışmalarına devam eden arama kurtarma ekipleri tarafından depremin 11. gününde 17 yaşında ki Aleyna Ölmez enkaz altından sağ olarak çıkarıldı.

SON DAKİKA! 17 yaşında ki Aleyna 248 saat sonra enkaz altından sağ olarak kurtarıldı!

Kahramanmaraş merkezli meydana gelen 7.7 ve 7.6 şiddetinde ki depremler sonrasında bölgeye binlerce arama kurtarma ekibi sevk edilmiş, bölgede bulunan ekipler tarafından enkaz altında sağ olan vatandaşları arama çalışmaları 11. gününde de devam etmekte.

Bölgede enkaz kaldırma çalışmalarını gerçekleştiren ekipler tarafından apartmanın enkazından gelen ses üzerine enkaz altında sağ olan birinin olduğunun farkedilmesiyle birlikte kurtarma ekipleri tarafından çalışmalar başlatıldı.

JAK ekiplerininde destek verdiği çalışmalar, madencilerin "domuz damı" yöntemiyle birlikte enkaz altında bulunan 17 yaşında ki Aleyna Ölmez'e sağ olarak ulaşıldı.

Yaşam koridoru oluşturan ekipleri enkaz altından aradan geçen 11 gün sonra enkaz altında bulunan Aleyna Özdemir sağ olarak enkaz altından çıkarılarak sağlık ekipleri tarafından ambulans içerisinde yapılan ilk müdahale sonrasında hastaneye kaldırıldı.

Ölmez'in yakınları çocuklarından ümidi kestiği esnada enkaz altından sağ olarak çıkmasıyla birlikte büyük bir sevinç yaşarken, bu anlara tanıklık eden arama kurtarma ekipleri ve vatandaşlar gözyaşlarına hakim olamadılar.


Kaynak: Beyaz Haber Ajansı (BHA)

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.