Feci kazada korkuluklara asılı bir şekilde kaldı

Ankara ilinin Çankaya ilçesi içerisinde alkollü durumdaki bir sürücü, aracıyla Kocatepe Camii’nin ön tarafında yer alan kültür merkezinin demir olan korkuluklarına çıktı.

Feci kazada korkuluklara asılı bir şekilde kaldı


Ankara ilinin Çankaya ilçesi içerisinde alkollü durumdaki bir sürücü, aracıyla Kocatepe Camii’nin ön tarafında yer alan kültür merkezinin demir olan korkuluklarına çıktı.

Olay ise, gece yarısında Ankara ilinin Çankaya İlçesinin Kültür Mahallesinde yer alan Kızılırmak Caddesi'nin üstünde gerçekleşti. Kimliği belirlenemeyen kişi, 06 DC 404 plakasına sahip aracıyla Kocatepe Camiinin hemen yanında yer alan kültür merkezinin demir durumdaki korkuluklarının üstüne çıktı. Otomobilin ön bölümünün havada kalmış olduğu bu kazada, şoför ile birlikte ve yanında yer lana yolcuyu, içinde oldukları otomobil içerisinden kültür merkezinde görevli güvenlik görevlileri çıkarttı. 

Güvenlik görevlilerinin ihbarda bulunmasının üstüne olayın yaşanmış olduğu yere polis ekipleri yönlendirildi. Polis ekiplerinin yapmış olduğu kontroller esnasında kimliği tespit edilemeyen şoförün alkollü bir durumda olduğu tespit edildi. Ayakta çok güç duran kişi, kültür merkezinde görevli durumdaki güvenlik görevlilerinin şikayetçi olmasının sonrasında karakola götürüldü. 

Alkollü durumdaki şahıs, olayın yaşandığı yere gelmiş olan polislere, ehliyetine daha öncesinde alkollü araç kullanmasından dolayı el koyulmuş olduğunu ve 1 yıl 6 aylık bir ceza yemiş olduğunu söyledi. 


Olayı görmüş olan güvenlik görevlisi ise; ''Biz içerde oturmaktaydık. Ani bir şekilde aracın gelip 2 tane dubaya zarar vermiş olduğunu gördük. Arabanın içinde 2 kişi bulunmaktaydı bir tanesi bayan bir tanesi ise erkek. 2 tanesini de aracın içinden indirdik. Mazot kaçırdığından dolayı araç paylayabilir diye  bu konuda önlemimizi aldık. Bayan ise burada durmadı. Ben yanım day er alan arkadaşı tanımamaktayım dedi ve de taksiye binerek gitti'' ifadelerine yer verdi. 

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.