Yenilenen rapor sistemiyle alakalı açıklama yaptılar

Bir zamandır kural ihlali yapmaya başlayan oyuncularla başı belada bulunan Respawn şirketi, en sonunda çok ciddi yaptırımlar gerçekleştirmeye de başlamış oldu.

Yenilenen rapor sistemiyle alakalı açıklama yaptılar


Bir zamandır kural ihlali yapmaya başlayan oyuncularla başı belada bulunan Respawn şirketi, en sonunda çok ciddi yaptırımlar gerçekleştirmeye de başlamış oldu. 19 Mart tarihi içerisinde paylaşılmış olan güncelleme ile birlikte oyuna yeni bir  tane raporlama sistemi ilave eden Respawn şirketi, çok ciddi bir miktarda oyuncuyu Apex Legends isimli oyundan yasakladı.

Konuyla alakalı olarak konuşma gerçekleştiren topluluk yetkililerinden Jay Frechette, aktif edilmiş yeni raporlama sisteminin nerede ise bütün hileleri tespit edebilmiş olduğunu ve yaptırım uygulama hususunda yeterliliğe sahip bulunduğunu da ifade etti.

Respawn şirketi, Apex Legends isimli oyundan yasaklamış olduğu 770.000  tane oyuncuyla da aynı zaman içerisinde bir rekora imzasını atmış oldu. gerçekleştirilmiş olan bu yasaklamayla alakalı katliam, oyun dünyası üzerindeki en büyük toplu yasaklama olarak öne çıktı. Daha önceki büyük  durumdaki yasaklamanın rekor sahibi de Counter Strike: Global Offensive isimli oyundu.

Söz konusu kural ihlali yaptırımlarına yönelik birkaç tane not ilave etmeyi de  hiç bir şekilde ihmal etmemiş olan Frechette, Apex Legends isimli oyundaki hilecilerin özenli bir şekilde takip edilmeye başlanmış olduğunu ve bu savaşın sonsuza kadar devam edeceğini de ifade etti.

Yasaklama duyurusuyla alakalı paylaşıma ilave bir şekilde istatistikleri de paylaşmış olan Respawn şirketi, 300.000 taneden çok hesap açma işleminin engellenmiş olduğunu ve son 20 gün içerisinde 4.000 taneden çok hile satıcısının topluluktan uzaklaştırılmış olduğunu resmi bir şekilde duyurdu.

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.