Gaziantep'te ki kazanın bilençosu ağırlaştı! 16 kişi öldü 21 kişi yaralı!

Gaziantep'te meydana gelen kaza nedeniyle bölgeye sevk edilen itfaiye ve sağlık ekiplerinin bulunduğu kaza alanında seyir halinde ilerleyen otobüsün çarpması sonucuda yeni bir kaza meydana geldi. İlk belirlemelere göre kazada 16 kişi hayatını kaybetti, 21 kişi ise yaralandı.

Gaziantep'te ki kazanın bilençosu ağırlaştı! 16 kişi öldü 21 kişi yaralı!

Kaza Gaziantep-Tarsuz yolunda meydana geldi. Otoyolda seyir halinde ilerlemekte olan aracın henüz bilinmeyen nedenlerle refüje uçması sonrasında çevrede ki vatandaşların ihbarı sonrasında olay yerine sağlık ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Kaza esnasında yoldan geçmekte olan gazetecilere ait canlı yayın aracının yardım amacıyla durduğu öğrenilirken kazanın yaşandığı yolda ilerlemekte olan yolcu otobüsü sürücüsünün kontrolünü kaybetmesi nedeniyle kazaya yardım için gelen ambulans, itfaiye aracı ve canlı yayın aracına çarptı. 

16 kişi hayatını kaybetti 21 kişi yaralandı!

Kazanın yaşanmasıyla birlikte ortalık savaş alanına dönerken yoldan geçmekte olan vatandaşlar durup yaralılara yardım ettiği ve durumu 112 ekiplerine bildirmesi sonrasında olay yerine çok sayıda ilk yardım ekibi sevk edildi. Kazanın yaşanmasıyla birlikte bölgeye gelen Gaziantep Valisi Davut Gül yaptığı açıklamada ''İlk belirlemelere göre 15 vefat eden vatandaşımız var, aralarında 3 itfaiye personeli, 2 sağlık personeli, 2 gazeteci var. 22 kişi ise yaralandı" ifadesini kullanması sonrsaında hayatını kaybeden vatandaşların sayısı 16'ya yükseldi. 

İçişleri Bakanı Soylu sosyal medyadan açıklama yaptı!

Başımız sağ olsun. Gaziantep Nizip Otoyolunda kazaya müdale eden 112 Sağlık, İtfaiye ve Polis ekiplerine çarpan otobüsün yan yatması sonucu ilk belirlemelere göre; 2 Sağlık Görevlisi, 2 İHA Muhabiri, 3 İtfaiyeci, 8 yolcu olmak üzere toplam 15 vatandaşımız hayatını kaybetti. Yaralılar hastaneye kaldırıldı. Valimiz, Emniyet Müdürümüz kaza yerindeler. Vefat eden vatandaşlarımıza Allah rahmet eylesin, yaralılarımıza acil şifalar nasip eylesin.'' ifadelerine yer verdi. 

Olay yerinden yaralılar ve hayatını kaybedenler çıkarılırken kaza yapan araçları kaldırmak ve yolu trafiğe açmak için çalışma başlatıldı. Öte yandan bölgede yapılan incelemeler sonrasında olayla ilgili soruşturma başlatıldı.


Kaynak: Beyaz Haber Ajansı (BHA)

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.