Cinnet geçiren anne 20 günlük bebeğini döverek öldürdü!

Kırşehir'in Mucur İlçesi'nde meydana gelen olayda evde sinir krizi geçiren anne 20 günlük bebeğini döverek öldürdü, olay yerine gelen polis ekipleri tarafından anne ve baba gözaltına alınarak karakola götürüldü.

Cinnet geçiren anne 20 günlük bebeğini döverek öldürdü!

Olay Kırşehir'in Mucur İlçesi Solaklı Mahallesi'nde meydana geldi. Geçtiğimiz yıllarda internet ortamı üzerinden tanışan anne Z.A. ve baba D.A.'nın bir çocuklarının dünyaya gelmesi sonrasında 20 gün önce M.A. isimli ikinci çocukları dünyaya geldi. Yeni doğan çocuklarıyla birlikte evde oturmakta olan anne sinir krizi geçirmesi sonrasında küçük bebeklerine şiddet uygulamaya başladı.

20 günlük bebeğin çektiği acıdan dolayı çığlık atması ve ağlamasını duyan çevrede ki komşular durumdan şüphelenip eve bakmaya geldiler ve evde yaşanan dehşet verici dakikalara tanıklık ettiler. Komşuların 112 ekiplerine haber vermesi sonrasında eve sağlık ve polis ekibi sevk edildi, gelen ekipler tarafından yapılan kontroller sonucunda 20 gün önce dünyaya gelen M.A. isimli küçük bebeğin uğradığı şiddet yüzünden hayatını kaybettiğini belirledi. 

Döverek çocuğunu öldüren anne Z.A. ve baba D.A. polis ekipleri tarafından tutuklanarak karakola götürüldü ve gerçekleştirilen sorguda ise suçunu itiraf ettiği öğrenildi. Öte yandan meydana gelen olayı duyan vatandaşlar büyük üzüntü yaşadıklarını ve gelen sesler üzerine eve geldiklerini bebeği kurtaramadıklarını aktardılar.


İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.