Gençler soğuk havaya aldırmadan Boğaz'da yüzdü

Beşiktaş ilçesi içerisinde soğuk  durumdaki havanın yanı sıra lodosa hiç bir şekilde aldırış etmemiş olan üç tane genç, boğazın serin sularına atladı ve kulaç atmaya başladı.

Gençler soğuk havaya aldırmadan Boğaz'da yüzdü


Beşiktaş ilçesi içerisinde soğuk  durumdaki havanın yanı sıra lodosa hiç bir şekilde aldırış etmemiş olan üç tane genç, boğazın serin sularına atladı ve kulaç atmaya başladı. Kandilli sahili üzerinden yüzmeye başlamış olan bu gençler Beşiktaş sahiline dek yüzmeye devam etti. Yüzmekte olan gençlerin farkına varan vatandaşlar ''Bu kadarı da olamaz'' ifadelerine yer verirken, hayretler içinde kalmış oldu. 

Beşiktaş ilçesi içerisinde kendisini 'Boğaziçi Yüzücüleri' şeklinde isimlendiren üç tane genç, lodosun olmasında hiç bir şekilde aldırış etmeden Boğaz hattı üzerinde denize girmiş oldu. Vatandaşlardan bazıları adeta hayretler içinde kalmış durumdayken, onları izleyerek fotoğraflarını çekmiş oldu.

Arnavutköy bölgesinde üç tane genç, lodosa hiç bir şekilde aldırış etmeden Boğaz'a atladı ve yüzdü. O esnada ise kışlık giysileri ile birlikte sahil hattında yürüyüşe çıkmış olan vatandaşlardan bazıları, boğaz üzerinde yüzmekte olanları izleyerek fotoğraflarını çekmiş oldu.

Boğaz üzerinde yüzmüş olanlardan bir gençse ''Biz aslında üçümüz de yüzücüyüz. Bize bundan dolayı da ''Boğaz Yüzücüleri'' adını veriyorlar. Biz Kandilli'den atlayarak buraya kadar yüzdük. Fazlasıyla şiddetli dalgalar da bulunuyordu. Lodosla beraber hiçbir şey görmemiz mümkün olmadı. Biz yüzmeyi fazlasıyla çok sevmekteyiz, bizim en büyük tutkumuz. 365 gün boyunca biz burada soğuk suda antrenman yapmaktayız. Fazlasıyla yararlı insan vücudu için'' ifadelerine yer verdi.

 

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.