E-5 Karayolu üzerinde çok ilginç bir trafik kazası

E-5 Karayolunun Avcılar istikametinde seyir halinde bulunan ve tekne yükü bulunan vinç, şoförünün yüksekliği hesaplayamadığı için üst geçide çarpmış oldu.

E-5 Karayolu üzerinde çok ilginç bir trafik kazası


E-5 Karayolunun Avcılar istikametinde seyir halinde bulunan ve tekne yükü bulunan vinç, şoförünün yüksekliği hesaplayamadığı için üst geçide çarpmış oldu. İlginç  durumda bulunan bu olay kameralara da yansımış durumdayken, vincin başını eğdirmiş olan sürücü çok zor bir şekilde geçiş yapıp yoluna devam etmiş oldu.

Söz konusu bu olay, geçmiş olduğumuz gün saatler 22:00 civarında E-5 Karayolunun Avcılar istikametinde gerçekleşti. Elde edilmiş olan bilgiye bakılırsa, akşam saatlerine doğru tekne yükü bulunan bir vinç, karayolu üzerinde seyir etmeye başladı. Şoför bir müddet sonra bu şekilde yol üzerine yer alan bir tane üst geçidin altından geçmeye çalışmış oldu. Fakat yüksekliği hiç bir şekilde hesap edememiş olan şoför üst geçide çarpmış oldu.

Kazadan sonra üst geçitte yer alanların panik yaşadıkları bilgisine ulaşıldı. Olayın hemen sonrasında arabasından inmiş olan şoför, vincin baş bölümünü uzun uğraşlardan sonra eğdirmesinin arından güçlükle geçiş yapıp yoluna devam etmiş oldu. Yaşanmış olanlar da cep telefonu kamerasına yansımış oldu. Diğer taraftan ise, olaydan hemen sonra maddi hasar gerçekleştiği bilgisine ulaşılan köprüye daha önceki gün de bir tırın çarpmış olduğu bilgisine ulaşılmış durumda.

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.