Gündem siyasetteki gelişmelerle çalkalanırken deprem bölgesinden önemli bir yardım çağrısı geldi! Depremzedeler su istiyor!

Deprem bölgesinin en önemli ihtiyaçlarından biri de içme suyu sorunuydu. Son birkaç gündür gündemde yer eden siyasi haberlere deprem bölgesinden tepki geldi. Hatay'da içme suyu sıkıntısı yaşandığı konusunda paylaşımlar yapılırken yardım çağrılarında bulunuldu.

Gündem siyasetteki gelişmelerle çalkalanırken deprem bölgesinden önemli bir yardım çağrısı geldi! Depremzedeler su istiyor!

Yaşanılan büyük afetin üzerinden geçen bir ayın ardından bölgede devam eden ihtiyaçlar sosyal medyada dile getiriliyor. Son iki gündür Türkiye gündeminde çok konuşulan siyasi haberler gündemin seyrini değiştirirken konuya tepkiler gelmeye başladı.

Deprem bölgesinde yaraları sarılmaya çalışılan binlerce vatandaş "Hatay'da su yok" hashtag'i ile konuyu Twitter'da Türkiye'nin gündemine taşıdı.
En büyük yıkımın yaşandığı illerden biri olan Hatay'da içme suyu sıkıntısı yapılan paylaşımlarla vurgulandı.


Kaynak: Beyaz Haber Ajansı (BHA)

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.