Altılı masada HDP kontenjanı mı açılıyor? Kılıçdaroğlu'nun çağrısı gündem oldu!

Meral Akşener'in masadan ayrılmasının ardından CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun yapmış olduğu konuşma sonrasında HDP aday çıkarma kararından vazgeçti. Aday olarak Kılıçdaroğlu'nun isminin netleşmesinin ardından HDP'nin altılı masanın adayı olan Kemal Kılıçdaroğlu'na destek olacağı gündemde yer alıyor.

Altılı masada HDP kontenjanı mı açılıyor? Kılıçdaroğlu'nun çağrısı gündem oldu!

Ülke gündemine bomba gibi düşen altılı masa gerginliği sonrası adaylığını reddeden Akşener'in restine karşılık yapan Kemal Kılıçdaroğlu'nun açıklamları akıllara sorub işaretlerini getirdi. Sosyal medya hesabından paylaşım yapan CHP liderinin,"Ben birleştiririm. Birleştirmeye de devam edeceğim, sofra büyümek zorunda. Bunu da kimse durduramaz." sözleri HDP'ye bir çağrı mı sorularını gündeme getirdi.

Kemal Kılıçdaroğlu isminin netleşmesinin ardından HDP, aday çıkarmaktan vazgeçti bu karar Kılıçdaroğlu'na destek verecekleri ihtimalini düşündürdü.


Kaynak: Beyaz Haber Ajansı (BHA)

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.