Hafta başı itibariyle sıcaklıkların artacağı açıklandı

Yurdun tamamında Karadeniz Bölgesi ile birlikte Güneydoğu Anadolu Bölgesi üzerinde ve ayrıca Antalya ilinin etrafında kendisini göstermiş olan yağışlı hava Ege Bölgesi içerisinde etkisini yitirmiş olacak.

Hafta başı itibariyle sıcaklıkların artacağı açıklandı


Yurdun tamamında Karadeniz Bölgesi ile birlikte Güneydoğu Anadolu Bölgesi üzerinde ve ayrıca Antalya ilinin etrafında kendisini göstermiş olan yağışlı hava Ege Bölgesi içerisinde etkisini yitirmiş olacak. Haftanın ilk günleri itibariyle yurdun tamamında sıcaklıkların artış göstermesiyle beraber güneşli bir hava beklenmekte.

Bugün içerisinde yurdumuzun Doğu Akdeniz Bölgesi ile birlikte Batı Karadeniz Bölgesi ve Orta ile Doğu Karadeniz Bölgesinin kıyıları, Güneydoğu Anadolu Bölgesinin yanı sıra Kırklareli iliyle birlikte İstanbul ili, Sakarya ili, Kocaeli ili,  Erzincan ili, Antalya ili, Bingöl ili, Tunceli ili, Erzurum ili, Elazığ ili,  Şırnak ili, Muş ili ve ayrıca Bitlis ilinin etrafının yağışlı geçecek olduğu tahmin edilmekte.

Hava sıcaklıkları da mevsim normallerinin daha üstünde seyrediyor olacak. Rüzgar ise genel olarak güney taraflardan hafif, bazen ise orta kuvvette esiyor olacak.

İstanbul ili içerisinde bugün bölgesel bir şekilde etkili bir durumda bulunacak yağmurlu hava da hafta başından itibaren bölgeyi terk etmiş olacak. Hava sıcaklığı da haftanın tamamında 15 ila 16 derece seviyelerinde bulunacak. 7 gün boyunca devam eden güneşli bir havanın sonrasında 22 Aralık Pazar günüyle beraber İstanbul ili içerisinde 4 gün boyunca şiddetli yağış konusunda beklenti var.

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.