Halı silkelemek amacıyla çıkmıştı, intihar etti

Küçükçekmece ilçesi içerisinde 2 tane çocuk annesi olduğu açıklanan kadının halı silkelemek maksadıyla çıkmış olduğu çatıdan atlamış olduğu ileri sürüldü.

Halı silkelemek amacıyla çıkmıştı, intihar etti


Küçükçekmece ilçesi içerisinde 2 tane çocuk annesi olduğu açıklanan kadının halı silkelemek maksadıyla çıkmış olduğu çatıdan atlamış olduğu ileri sürüldü. Olayın yaşanmış olduğu yerde yaşamını yitiren kadının yakınları ise adeta sinir krizi geçirmiş oldu.

Elde edilmiş olan bilgilere bakılır ise söz konusu bu olay, Küçükçekmece ilçesinde öğle saatlerinde doğru gerçekleşti. İddialara bakılırsa 32 yaşında bulunan 2 tane de çocuk annesi  olduğu bilgisine ulaşılan Gülizar C. halı silkelemek maksadıyla oturmuş olduğu 4 katlı apartmanın çatı kısmına çıktı. Burdan da kendisini aşağıya bırakmış olduğu ileri sürülen kadını görmüş olanlar durumla ilgili olarak hızlı bir şekilde polis ekipleri ile birlikte sağlık ekiplerine ihbarda bulundu. Olayın yaşanmış olduğu yere intikal eden sağlık personelleri talihsiz kadının yaşamını yitirmiş olduğunu tespit etti.

Bu durumun üstüne ise polis ekipleri çevre içerisinde adeta bir güvenlik önlemi almış durumdayken, bu bilgi kadının ailesine de bildirimdi. Olayın yaşandığı yere intikal eden kadının kocası eşini yerde gördükten sonra adeta sinir krizleri geçirdi.

Polis personelleri ve savcının yapmış olduğu incelemenin sonrasında Gülizar C.'nin cansız bedeni de otopsininin yapılması amacıyla Yenibosna ilçesinde yer alan Adli Tıp Kurumunun morguna götürüldü.

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.