Halk otobüsü içerisinde çok büyük bir terbiyesizlik

İstanbul ili içerisinde alkollü durumdaki gençler, halk otobüsüne bindiklerinde yüksek sesle şarkı söyledi ve çevrede yer alanları rahatsız etti.

Halk otobüsü içerisinde çok büyük bir terbiyesizlik


İstanbul ili içerisinde alkollü durumdaki gençler, halk otobüsüne bindiklerinde yüksek sesle şarkı söyledi ve çevrede yer alanları rahatsız etti. Bir tane gencin ise kendilerine uyarıda bulunan yaşlı bir kadına; ''Allah senin belanı versin teyze, şu otobüs  bir kaza yapsın sende öl'' şeklindeki sözleri de bir vatandaşın cep telefonu kamerasına saniye saniye yansıdı.


Olay ise, dün gece saatlerinde 01:00 civarında Taksim - Gaziosmanpaşa hattı üzerinde çalışmakta olan bir otobüste  gerçekleşti.  Edinilmiş olan bilgiye bakılırsa, Taksim’den hareket etmiş olan otobüse binen ve alkollü  bir durumda olduğu ileri sürülen bir grup genç, yüksek ses ile şarkı söyleyip taşkınlık yapmaya başladılar. Bu esnada ise sesten rahatsız olmuş durumdaki yaşlı bir tane kadın, gençleri sessiz olmaları için uyardı.

İlk önce aldırış etmeden şarkı söylemeyi sürdüren gençler, daha sonrasında ise kadının; ''Yapmış olduğunuz terbiyesizlik, sizi dinlemek mecburiyetinde değiliz'' şeklindeki tepkisine şoke eden bir cevap verdi. Gençlerden bir tanesi yaşlı kadının üstüne gidip; ''Allah senin belanı versin teyze, şu otobüs bir kaza yapsın sende öl, susucaksın, dinleyeceksin'' ifadelerine yer verdi.

Otobüste yer alan vatandaşlardan bir kısmı gençlere tepki göstermekteyken, bazıları da destek verdi. Bütün bu olup bitene hiç bir şekilde aldırış etmemekte olan gençler, Halil Sezai’ye ait olan '‘İsyan'’ isimli şarkısını söyleyerek eğlenmeyi sürdürdü. O anlarda bir tane yolcunun cep telefonu kamerasına saniye saniye yansıdı. 

 

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.