Kuzenler korkunç bir şekilde öldü

Batman ili içerisinde otomobille çarpışan motosiklette yer alan amca çocuklarından Serhat Baraç ve Cihad Baraç hayatını kaybetti.

Kuzenler korkunç bir şekilde öldü


Batman ili içerisinde otomobille çarpışan motosiklette yer alan amca çocuklarından Serhat Baraç ve Cihad Baraç hayatını kaybetti.

Kaza ise dün akşam saatlerinde Batman - Diyarbakır karayol üzerinde gerçekleşti. Serhat Baraç'ın (22) kullanmakta olduğu ve arka kısmında kuzeni Cihad Baraç'ın (21)  oturmakta olduğu motosikletle karşı şeritten gelen Y. A. yönetimine sahip 77 AN 774 plakası bulunan otomobil, Batman Çayı üstündeki köprüde kafa kafaya  bir şekilde çarpıştı. Çarpışmanın etkisi ile birlikte motosiklet alev almaya başlarken, Baraç kuzenler ise  yaralandı.

Çevrede yer alanların ihbarı ile birlikte olayın yaşanmış olduğu yere sağlık görevlileri yönlendirildi. Kaza esnasında yaralanmış olan Cihad Baraç ve Serhat Baraç, olayın yaşanmış olduğu yerde gerçekleştirilen ilk müdahalenin sonrasında ambulanslar ile Batman Bölge Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Acil servis içerisinde hızlı bir şekilde tedaviye alınmış olan kuzenler, doktorların bütün çabalarına rağmen kurtarılamadı. Kuzenlerin cansız bedenleri ise, yapılmış olan otopsilerinin sonrasında gece saatlerinde toprağa verildi. Otomobil şoförü olan Y. A. da polis ekipleri tarafından hızlı bir şekilde gözaltına alındı.

 

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.