Haluk Levent'ten depremzede öğrencilere büyük destek!

Ahbap Derneği'nin kurucusu Haluk Levent'ten deprem bölgesine ilk günden beri ulaşan maddi ve ayni yardımlara bir yenisi daha eklendi. Başarılı sanatçı Levent depremde ailesini kaybeden üniversite öğrencilerine 5 bin lira burs verileceğini duyurdu. Yapılan yardım duyurusu sosyal medya kullanıcılarından olumlu tepkiler alırken, Levent'e teşekkürler yağdı.

Haluk Levent'ten depremzede öğrencilere büyük destek!

Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından bölgeye çeşitli kurum ve kuruluşlardan , yardımseverlerden destekler ulaşmaya devam ediyor. Normal hayata geçiş için gerekenlerin yapıldığı bölgedeki milyonlarca depremzede öğrencinin de eğitim hayatı etkilenmişti. 3 ilde eğitim başlarken birçok öğrencide  tahliye edildiği kentlerde okullarına devam ediyor. Bir taraftan da çadırkentlerde kurulan dersliklerde okul zilleri çalıyor. 
Eğitim alanında bir destek de başarılı oyuncu Haluk Levent'in kurucusu olduğu Ahbap Derneği'nden geldi. Haluk Levent sosyal medya hesabından yapmış olduğu paylaşımda "Depremde ebeveyn kaybı yaşayan üniversite öğrencisi tüm gençlerimize 1 yıl süreli aylık 5 bin TL burs verme kararı aldık. Bu konu ile ilgili burs başvurusu en yakın zamanda Ahbap.org sitesinden yayınlanacaktır" duyurusunu yaparak binlerce takipçisinin takdirini kazandı. 


Kaynak: Beyaz Haber Ajansı (BHA)

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.