Merve Boluğur'un deprem yorumu tepki çekti! Takipçileri bu kez çok kızdı!

Söyledikleriyle gündem olan ünlü oyuncu ve manken Merve Boluğur deprem hakkında yaptığı yorumla takipçilerini kızdırdı. Depremde bir yakını kaybeden Boluğur'a , "ne yapalım yani. ölen ölüyor..." paylaşımı nedeniyle sosyal medya takipçileri yorum yağdı.

Merve Boluğur'un deprem yorumu tepki çekti! Takipçileri bu kez çok kızdı!

Meydana gelen büyük afet sonrası mücadele devam ederken yaralar sarılmaya devam ediliyor. Birçok ünlü isimde deprem bölgesine giderek yardımlarını ulaştırmaya gayret gösteriyor.
Merve Boluğur'da geçtiğimiz günlerde deprem bölgeside giderek yardımda bulunmuştu.İstanbul Bebek'te görüntülenen Boluğur'un deprem de hayatını kaybeden Taha Duymaz 'ın vefatı ile ilgili düşüncelerinin sorulduğunda, "Kaderin önünü geçemiyoruz. Olacak olan şeyler oluyor. Ölecek olan ölüyor. Ne yapalım yani? Biz insani olarak gerekeni yaptık. İşler durdu kardeş. Ülkede büyük bir deprem olayı söz konusu. İnşallah çalışacağız. Bir tane sinema ve reklam işbirliğim vardı ama şu an hayat durdu. Hayata devam ediyoruz çünkü bize de verilen bir ömür var. Nereye kadar eve kapanarak bunalım yaşayabiliriz?" ifadeleriyle verdiği cevap gündem oldu. 
Sosyal medya takipçilerini kızdıran Boluğur'a tepki yağdı. Ünlü isim yapmış olduğu konuşmanın ardından;
"Hiç konuşmasaydın", "Boşşun boş..", "Keşke sussaydın" gibi binlerce yorumun hedefi haline geldi.


Kaynak: Beyaz Haber Ajansı (BHA)

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.