Harekattan acı bir haber daha geldi

Barış Pınarı Harekatı bölgesi içerisinde gerçekleşen araç kazası esnasında ağır bir şekilde yaralandığı açıklanan uzman onbaşı Mustafa Akkaya götürüldüğü hastanede kurtarılamayarak şehit oldu.

Harekattan acı bir haber daha geldi


Barış Pınarı Harekatı bölgesi içerisinde gerçekleşen araç kazası esnasında ağır bir şekilde yaralandığı açıklanan uzman onbaşı Mustafa Akkaya götürüldüğü hastanede kurtarılamayarak şehit oldu.

Milli Savunma Bakanlığına ait Twitter hesabı üzerinden yapılmış olan paylaşım üzerinde, Akkaya'nın, Barış Pınarı Harekatı bölgesi üzerinde, geçtiğimiz gün gerçekleşmiş olan araç kazası esnasında ağır bir şekilde yaralanmış olduğu ve sevk edilmiş olduğu hastanede ise şehit düştüğü bilgisine ulaşıldı

Bakan Akar paylaşmış olduğu mesaj içerisinde; ''Kahraman şehidimiz için şahsım ile birlikte Milli Savunma Bakanlığı mensuplarının adına Allah'tan rahmet, kederli durumda bulunan ailesi ile birlikte asil milletimize  ise başsağlığıyla beraber sabır dilerim.'' şeklindeki ifadeler yer aldı.


Şanlıurfa Valiliği tarafından yapılmış olan açıklama içerisinde; ''Barış Pınarı Harekatı'nın esnasında Piyade Uzman Onbaşı görevinde bulunan Mustafa Akkaya şehit olmuş durumdadır. Şehidimiz ise  24.11.2019 Pazar gününde saatler 11:00'i gösterirken Şanlıurfa GAP Havaalanı içerisinde gerçekleşecek törenden sonra Afyon ilinde yer alan İscehisar İçesi Karaagac köyüne uğurlanmış olacaktır'' ifadelerine yer verildi.

Mustafa Akkaya'nın acı durumda bulunan haberi ise Afyonkarahisar ilinde yer alan İscehisar ilçesindeki Karaağaç köyünde ikamet eden annesi Döndü Akkaya (46) ile birlikte babası Taner Akkaya'ya (50)'nın yanı sıra üç tane kardeşine İscehisar Kaymakamı görevinde bulunan Uğur Kapar, İkmal ile Garnizon Komutanlığı üzerinde görevli Albaylardan Fatih Düztaş, Aile, Çalışma ve  de Sosyal Hizmetler İl Müdürü  görevinde bulunan Yasin Evcin'le beraberinde yeralanlar tarafından verilmiş oldu.

 

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.