Hatalı sollama sonrasında 1 kişinin ölümüne neden olan sürücü hamile eşini hastaneye yetiştirdiğini iddia etti!

Kastamonu'da 17 Temmuz 2022 tarihinde yaşanan kazada hatalı sollama yapması sonrasında iki aracın kaza yapması ve 1 kişinin ölümüne neden olan sürücü, çıkarıldığı mahkemede yaptığı savunmada eşinin doğum yapacağını ve hastaneye gittiklerini belirterek mahkeme heyetinden beraatını talep etti.

Hatalı sollama sonrasında 1 kişinin ölümüne neden olan sürücü hamile eşini hastaneye yetiştirdiğini iddia etti!

17 Temmuz 2022 tarihinde Kastamonu'da yaşanan kazada Daday İlçesi istikametinde hatalı sollama yapması sonrasında iki aracın kaza yapmasına ve Kemal Erdemli'nin ölümüne neden olmakla suçlanan İ.B. olay sonrasında çıkarıldığı mahkemede "Taksirle ölüme ve yaralanmaya neden olma" suçundan dolayı tutuklanarak cezaevine gönderilmişti.

Yaşanılan olay sonrasında Kastamonu 2. Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen davaya sanık İ.B. eşi Ebru B. ile hayatını kaybeden Kemal Erdemli'nin oğlu ile tarafların avukatları katıldı.

Görülecek duruşma nedeniyle polis ekipleri tarafından adliye önünde ve içerisinde geniş güvenlik önlemi alırken, mahkemenin başlaması sonrasında tutuklu bulunan İ.B. savunma yaptı.

İ.B. yaptığı savunmasında, eşinin hamile olduğunu artan sancıları sonrasında hastaneye götürmek için yola çıktığını ve yaşanan kazaya kendisinin sebep olmadığını belirterek beraatını talep etti.

Sanık tarafından yapılan savunma sonrasında söz alan Ebru B. kaza öncesinde sancısının olduğunu kazayı gördükten sonra korkudan sancısının daha da arttığını ve daha önce bir çocuğunu kaybettiğinden dolayı acelelerini olduğunu belirterek 112 ekiplerine haber veremediklerini söyledi.

İki tarafında yaptığı savunma sonrasında avukatlar söz alarak taraflarını savunurken, mahkeme heyeti tarafından kazanın meydana geldiği bölgede yeniden keşif yapılmasına ve mahkemenin ileri bir tarihe ertelenmesine karar verildi.


Kaynak: Beyaz Haber Ajansı (BHA)

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.