Şahan Gökbakar'ın imalı paylaşımı! Kızılay Başkanı Kerem Kınık'ın fotoğrafı üzerine yazdığı söz dikkat çekti!

Kızılay'ın çadırları Ahbap Derneği'ne satması büyük gündem yaratırken sosyal medya hesabında paylaşım yapan Kızılay Başkanı kerem Kınık'a ünlü isimlerden de tepkiler geliyor. Son olarak başarılı oyuncu Şahan Gökbakar da sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla dikkat çekti

Şahan Gökbakar'ın imalı paylaşımı! Kızılay Başkanı Kerem Kınık'ın fotoğrafı üzerine yazdığı söz dikkat çekti!

Ahbap Derneği'ne çadır ve gıdaları para karşılığı satan Kızılay'a tepkiler devam ediyor. Soayal medya üzerinden birçok ünlü ismin tepki gösterdiği çadır satışına bir eleştiride sevilen oyunca Şahan Gökbakar'dan geldi. İlginç bir soru paylaşan Gökbakar paylaşımıyla dikkat çekti.
Ünlü oyuncu Kızılay Başkanı Kerem Kınık'ın fotoğrafını paylaşarak "Kart geçiyor mu sizde?" sorusunu ekledi. Gökbakar'ın paylaşımı sosyal medyada  gündem olurken, yapmış olduğu paylaşım takipçilerini ikiye böldü. Bir kısmı destekleyip hak verirken bir kısmı ise devletin desteğinin yeterli olduğunu savudu.


Kaynak: Beyaz Haber Ajansı (BHA)

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.