Hatay'da bir deprem daha yaşandı! Vatandaşlar sokaklara döküldü!

Hafta başında iki büyük depremle sarsılan Hatay'ın Defne İlçesinde akşam saat 18:00 suları 5 şiddetinde yeniden bir deprem daha yaşandı. Yaşadıkları sarsıntılar sebebiyle büyük korku yaşayan bölge halkı endişe içinde sokağa döküldü.

Hatay'da bir deprem daha yaşandı! Vatandaşlar sokaklara döküldü!

Kahramanmaraş merkezli iki büyük depremin ardından hafta başında Hatay merkezili iki büyük deprem daha yaşanmıştı. Afetin ilk gününden bu yana binlerce hissedilir artçının yaşandığı bölge beşik gibi sallanmaya devam ediyor. Bugün akşam 18:53 suları Hatay'ın Defne İlçe'sinde 5 şiddetinde 9.7 kilometre derinlikte bir deprem daha yaşandı. Uzun sürmeyen sarsıntıyı hisseden bölge halkı büyük korku yaşayarak sokaklara döküldü. Meydana gelen depremde herhangi bir yıkım ve can kaybının yaşanmadığı öğrenildi.


Kaynak: Beyaz Haber Ajansı (BHA)

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.